Kategóriák
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Házhozszállítás

Hírlevél
Látogató számláló
0
9
8
0
0
0
9
Partnereink
Termék részletek


Western Digital 3,5" 12000GB belső SATAIII 7200RPM 256MB RED PLUS WD120EFBX winchester 3 év

Western Digital 3,5" 12000GB belső SATAIII 7200RPM 256MB RED PLUS WD120EFBX winchester 3 év
  • Western Digital 3,5" 12000GB belső SATAIII 7200RPM 256MB RED PLUS WD120EFBX winchester 3 év

Termék ára
129 955 Ft
Cikkszám
315407
Megosztom
Funkciók
Tömeg
642 g/db
Rövid leírás a termékről
Western Digital Red Plus, 3.5" HDD, 12TB, SATA III, 7200RPM, 600Mb/s, 256MB, 3 év garancia, speciálisan NAS rendszerekhez kifejlesztve

 

A TERMÉK KÖZVETLEN RAKTÁRON, AKÁR RENDELÉSE NAPJÁN ELINDULHAT ÖN FELÉ!

 

 

KISZÁLLÍTÁS: INGYENES bármilyen magyarországi, Ön által megadott címre
egészen 15 kg-os súlyhatárig vagy 100 cm-es méretig!

*

TÚLSÚLYOS termék esetén a kiszállítás sajnos NEM INGYENES.
Ekkor is nagyon kedvező az ár (1.500 -2.500 Ft, extrém súlyos termékeknél 7.000 - 9.000 Ft).
Ha szükséges, ez ügyben felvesszük Önnel a kapcsolatot.
A mi elérhetőségeink: e-mail a nap 24 órájában (posta@granddigital.hu),
vagy telefon (munkanapokon 10-15 óra között: 0620/496 6136).

*
FIZETÉS: 80.000 Ft fölött csak utalással tud fizetni (Ez alatt utánvéttel is).
Rendelése leadása után e-mailen küldünk Önnek egy díjbekérőt, mely alapján utalhat.

A termék jó eséllyel már a fizetés napján elindul Ön felé és a következő munkanapon ott is lesz a szállítási címen. Az előreutalással általában gyorsabban hozzájut a csomaghoz, mint az utánvétes vásárlás esetén. Akkor is keressen bennünket, ha bizalmi vagy technikai okok miatt nem akar, vagy nem tud utalni;
erre is találni fogunk megoldást.

A termék tulajdonságai

Termékleírás

 

Erőteljes belső merevlemezek, amelyeket teljesítményre, megbízhatóságra és energiahatékonyságra terveztek kis és közepes NAS-környezetekben.

A WD Red Plus belső merevlemezeket úgy tervezték, hogy kezeljék a nagy teljesítményű felhasználások, valamint a kis- és közepes üzleti NAS-környezetek munkaterhelését. A WD Red Plus meghajtók biztosítják azt a sebességet és kapacitást, amely az egyre nagyobb mennyiségű adat tárolásához, védelméhez és megosztásához szükséges közepes méretű RAID-optimalizált NAS-rendszerekben, fokozott energiahatékonyság mellett.

NAS-ra hangolva a NASware™ segítségével
A Western Digital exkluzív NASware™ technológiája finomhangolja a meghajtóparamétereket, hogy azok megfeleljenek a NAS-rendszer munkaterhelésének, ami növeli a teljesítményt és a megbízhatóságot.

Folyamatos működésre tervezve
Mivel a NAS rendszer mindig be van kapcsolva, elengedhetetlen a megbízható meghajtó. A WD Red Plus merevlemezeket a hét minden napján, 24 órában működő rendszerekhez tervezték, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy megbízhatóan hozzáférhetnek adataikhoz.

Megbízható kompatibilitás szempontjából tesztelve
A Western Digital a NAS-rendszergyártók széles skálájával áll partnerségre a kiterjedt tesztelés érdekében, hogy biztosítsa a legtöbb NAS-házzal való kompatibilitást.

Alacsonyabb TCO-ra optimalizálva
A WD Red Plus meghajtókat úgy tervezték, hogy kevesebb energiát használjanak (a korábbi modellekhez képest) és hűvösebben működjenek, ami csökkenti a működési költségeket és segít csökkenteni a hőt a termikusan veszélyeztetett NAS dobozokban.

Erőteljes teljesítmény érdekében
Annak ellenére, hogy kevesebb energiát használnak, a meghajtók bőséges sávszélességgel rendelkeznek a többmeghajtós NAS-rendszerek vegyes teljesítményigényeinek kezelésére.

Kiegyensúlyozott a fokozott megbízhatóság érdekében
A nem megfelelően kiegyensúlyozott merevlemezek túlzott rezgést és zajt okozhatnak a többmeghajtós rendszerekben, ami csökkentheti a merevlemez élettartamát és idővel a teljesítményt. Továbbfejlesztett kétsíkú egyensúlyszabályozási technológiánk jelentősen javítja az egyensúlyt, és növeli a hajtás általános teljesítményét és megbízhatóságát.

 

Asztali meghajtók és WD Red® Plus
Fontos, hogy olyan meghajtót válasszunk, amely kifejezetten a RAID-optimalizált NAS-rendszerekhez készült, hogy biztosítsa az optimális teljesítményt és megőrizze értékes adatait. A NAS-hoz való merevlemez kiválasztásakor vegye figyelembe a következőket:

  • Kompatibilitás: Az asztali meghajtókkal ellentétben a WD Red Plus merevlemezeket kifejezetten NAS-hoz tervezték és tesztelték, és tartalmazzák a NASware™ technológiát, amely finomhangolja a meghajtóparamétereket a NAS-rendszer munkaterheléséhez az optimális teljesítmény érdekében.
  • Megbízhatóság: Az asztali meghajtókat általában nem a mindig bekapcsolt NAS-környezet igényeihez tervezték. A WD Red Plus merevlemezeket úgy tervezték, hogy a nagy intenzitású, 24x7 többfelhasználós NAS-környezetekben előforduló nehéz körülmények között is működjenek.
  • RAID Ready: A WD Red merevlemezeket RAID hiba-helyreállítási vezérléssel tervezték, hogy csökkentsék a többrekeszes NAS-rendszerek meghibásodását, ellentétben a legtöbb általános használatra konfigurált asztali meghajtóval.
  • Zaj- és rezgésvédelem: Az önálló működésre tervezett asztali meghajtók általában alig vagy egyáltalán nem nyújtanak védelmet a többmeghajtós rendszerekben jelenlévő zaj és rezgés ellen. A WD Red merevlemezek forgási vibrációs (RV) érzékelőket tartalmaznak, amelyek előre jelzik és proaktívan ellensúlyozzák a többrekeszes NAS-rendszerekben gyakran előforduló megnövekedett rezgés okozta zavarokat.
 

A webáruházunkban található termékek kapcsán törekszünk pontos és hiteles információkat közölni. Ennek ellenére előfordulhat, hogy ezek téves információkat tartalmaznak. A képek tájékoztató jellegűek, sok esetben csak illusztrációk és tartalmazhatnak olyan tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. Egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Kérjük, alaposan tájékozódjon az interneten, vagy keressen bennünket telefonon (0656 340-409), vagy írásban (posta@granddigital.hu) ha bizonytalan pl. egy termék tulajdonságában, kinézetében, vagy annak más termékkel való kompatibilitásában.

 

Tájékoztatjuk, hogy a termék adatlapján "Készleten: Elérhető” megfogalmazás azt jelenti, hogy az áru a budapesti központunk 8.000 m2-es raktárában megtalálható.

Természetesen kínálatunk leginkább keresett  termékei azonnal elérhetőek szolnoki üzletünk polcain. 

Gyártói cikkszám
WD120EFBX
Szállítási idő
1
Háttértár méret
12000
Formátum
3,5"
Család
WD Red Plus
Termék osztály
WD Red Plus
Háttértár fordulatszám
7200
Belső cache
256
Listaár
129 567 HUF
Gyártó
WESTERN DIGITAL
Garancia
36 hónap
EAN
0718037886190
EAN
718037886190
Gamer
Nincs
Serial ATA 3
Van
Serial ATA 2
Nincs
IDE
Nincs
Dual Port
Nincs
Hot Plug
Nincs
Serial ATA 1
Nincs
SAS 3G
Nincs
SAS 6G
Nincs
Fata
Nincs
Fibre Channel
Nincs
MAC
Nincs
Katonai teszt
Nincs
SAS 12G
Nincs