Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Hírlevél
Látogató számláló
0
9
1
9
8
3
1

Legolcsóbban az országban!

Árgyőztes termékeink!

A fenti linken felsorolt termékek tudomásunk szerint Magyarországon nálunk a legolcsóbbak. Mindezt az árukereső árösszehasonlító oldala alapján állítjuk, figyelembe véve néha azt is, hogy webáruházunkban a kiszállítás ingyenes. Mivel az árukereső oldala folyamatosan frissül, így előre is elnézését kérjük azért, ha az árukeresőn időközben a sorrend a tudtunk nélkül módosult.

 

Felhívjuk arra a figyelmét, hogy az itt látható termékek nagyon kelendőek, ezért - ritkán - előfordulhat az, hogy mikor Ön befoglalja, akkor már nincs a kiszemelt áru a raktárunkban. Webáruházunk ugyanis mindig az adott nap hajnalának raktárkészletét mutatja, nem pedig a percre pontos raktárkészletet. Ez esetben - természetesen - Önt haladéktalanul értesítjük e-mailen vagy telefonon, és tájékoztatjuk a további lehetőségekről (pl. ajánlunk ugyanolyan terméket más színben, vagy nagyon hasonló paraméterű terméket hasonló áron, vagy töröljük rendelését).

 

Felhívjuk arra is figyelmét, hogy áraink akár naponta is változhatnak, ezért kérjük, ellenőrizze, hogy az itt szereplő árak megegyeznek-e a termék aktuális árával (Kattintson a termék linkjére és vesse össze az árakat. Ha nem találja a terméket:  „Az Ön által kért oldal nem található!” vagy „Nincs a keresett feltételnek megfelelő termék!”, akkor a termék elérhetőségéről érdeklődjön itt: https://granddigital.hu/shop_contact.php?tab=mail vagy e-mailünkön: posta@granddigital.hu).

 

A lista közel sem teljes, a felsoroltakon túl még több tucat termék nálunk kapható a legkedvezőbb áron ebben a kicsiny, de szép országban. Elsősorban notebookok, táskák, pendrive-okmemóriakártyák, asztali telefonok, powerbankok (hordozható akkumulátorok)hangszórók, headsetek...stb.)

Webáruház készítés